strai kjøkken banner

Trygt valg

Når du bestiller et kjøkken hos Strai skal du være trygg på at gode rutiner sørger for en presis og komplett leveranse. Vi vet at våre kjøkken holder en høy standard og ønsker å vise deg alle finessene i ditt eget hjem. Derfor besøker vi deg gjerne når ditt kjøkken er installert. På den måten vet vi at eventuelle spørsmål blir besvart og at du er fornøyd med ditt nye Strai kjøkken.

Kjøkken for alle livets faser

Strai sine produktserier er Premium, Komfort og Basis. De har «kjøkken for alle livets faser». Med det mener de ikke bare på pris, men smak og behag kombinert med dine prioriteringer og personlige stil. Strai er trendy, og du får både tradisjonelle og stramme kjøkken av høy kvalitet, og med det siste av tekniske løsninger.

HMS

Bedriften prioriterer å ha fokus på helse, miljø og sikkerhetsarbeidet ved produksjon av kjøkken. Dette innebærer daglig oppfølging av miljøansvaret og kontinuerlig implementering av nye miljøkrav og rutiner. Som en av de første bedrifter i Norge, ble vi sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift  i 2002 – det er vi stolte av. I tillegg er bedriften medlem i Grønt Punkt Norge og godkjent i StartBANK sitt leverandørregister.

Opp til 30 års funksjonsgaranti

På PREMIUM modeller får du hele 30 års funksjonsgaranti. PÅ BASIS og KOMFORT er funksjonsgarantien på 10 år. Garantien forutsetter at vår vedlikeholdsveiledning er fulgt.

Strai Premium

Drømmer du om et kjøkken spekket med detaljer og tekniske finesser?

I PREMIUM sortimentet finner du alt du kan tenke deg av fronter, farger, tekniske finesser og utstyr. Med PREMIUM får du en kjøkkeninnredning som virkelig fungerer – år etter år. Her leveres alle skuffer og skap med dempemekanisme, skaps- og skuffeinnredningen kan tilpasses dine individuelle behov og du kan velge og vrake i et hav av tilbehørsprodukter.

Alle skrog leveres ferdigsammensatt, noe som forenkler monteringen betydelig. Alle PREMIUM kjøkkenmodeller leveres med skuffer av typen Intivo i slikehvit stål med sider av frostet glass som standard. Vi gir deg hele 30 års bruksgaranti på alle våre PREMIUM kjøkkeninnredninger.

Galleri

Strai Premium

strai kjøkken remake hvit
premium eik klassisk shabby chic kjøkkeninnredning
premium eik shaker beiset sort
premium malt eik horisont hvit kjøkkeninnredning
premium hvit malt fylling kjøkkeninnredning
premium malt profil beige omrammet kjøkkeninnredning
premuim malt struktur tidløs kjøkkeninnredning
premium malt uni retroblå kjøkkeninnredning
premium nye linjer linea hvit malt
premium nye linjen linnea lux kjøkkeninnredning
Premium shaker kjøkkeninnredning gråbrun
Premium Malt wil profil kjøkkeninnredning

Strai Komfort

Kvalitet, design og økonomi

KOMFORT sortimentet ligger i mellomsjiktet hvor du finner et litt smalere modellutvalg. Skrogene har samme kraftige dimensjon som Premium skrogene (18 mm) og leveres også ferdig sammensatte. Dette forenkler monteringen betraktelig. Dempede skuffer og dører leveres som standard. Vi gir deg 10 års bruksgaranti på våre KOMFORT kjøkkeninnredninger.

Galleri

Strai Komfort

Komfort fylling hvit kjøkkeninnnredning
komfort hvit eik kjøkkeninnnredning
Komfort hvit glatt kjøkkeninnnredning
Komfort shaker hvit kjøkkeninnnredning
Shaker grå kjøkkeninnnredning
strain kjøkken komfort ask linnea

Strai Basis

Gjør det selv og spar penger

BASIS er vårt enkleste produkt og gir deg derfor mye kjøkken for pengene. Velger du et BASIS kjøkken må du gjøre en del av jobben selv – BASIS leveres nemlig flatpakket. Velg mellom 8 fronter som spenner fra det klassiske til det stramme og moderne uttrykket. Vi gir deg 10 års bruksgaranti på våre BASIS kjøkkeninnredninger.

Galeri

Strai Basis

Hvit fylling kjøkkeninnnredning
Hvit glatt kjøkkeninnnredning
Hvit høyglans kjøkkeninnnredning
hvit krystall kjøkkeninnnredning
shaker grå kjøkkeninnnredning
shaker hvit kjøkkeninnnredning