strai kjøkken banner

Trygt valg

Når du bestiller et kjøkken hos Strai skal du være trygg på at gode rutiner sørger for en presis og komplett leveranse. Vi vet at våre kjøkken holder en høy standard og ønsker å vise deg alle finessene i ditt eget hjem. Derfor besøker vi deg gjerne når ditt kjøkken er installert. På den måten vet vi at eventuelle spørsmål blir besvart og at du er fornøyd med ditt nye Strai kjøkken.

NORSK KVALITET SIDEN 1929

I 90 år har STRAI produsert og levert kvalitetskjøkken til fornøyde kunder.
Vår erfaring, kompetanse og gode renommè gjør at det er trygt for deg å velge Strai.

Strai Kjøkken er en norsk heleid familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929. Vi er i dag en av Norges fremste produsenter av kjøkken, bad og garderobe.

HMS

Bedriften prioriterer å ha fokus på helse, miljø og sikkerhetsarbeidet ved produksjon av kjøkken. Dette innebærer daglig oppfølging av miljøansvaret og kontinuerlig implementering av nye miljøkrav og rutiner. Som en av de første bedrifter i Norge, ble vi sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift  i 2002 – det er vi stolte av. I tillegg er bedriften medlem i Grønt Punkt Norge og godkjent i StartBANK sitt leverandørregister.

Opp til 30 års garanti

På STRAI modeller får du hele 30 års funksjonsgaranti.

Innenfor forbrukerkjøpslovens reklamasjonstid (5 år) gjelder lovens bestemmelser om mangler ved produktet. Etter utløpet av denne fristen gir Strai Kjøkken ytterligere 25 års funksjonsgaranti på sortimentet i hht betingelser.
Garantien gjelder for bruk i private hjem. Garantien forutsetter at vår vedlikeholdsveiledning er fulgt.

Egne garantiregler gjelder for produkter til bruk i offentlige miljøer.

Strai

Drømmer du om et kjøkken spekket med detaljer og tekniske finesser?

I STRAI sitt sortimentet finner du alt du kan tenke deg av fronter, farger, tekniske finesser og utstyr. Med Strai får du en kjøkkeninnredning som virkelig fungerer – år etter år. Her leveres alle skuffer og skap med dempemekanisme, skaps- og skuffeinnredningen kan tilpasses dine individuelle behov og du kan velge og vrake i et hav av tilbehørsprodukter.

Alle skrog leveres ferdigsammensatt, noe som forenkler monteringen betydelig. Alle kjøkkenmodeller leveres med skuffer av typen Grass i antrasitt stål som standard. Vi gir deg hele 30 års bruksgaranti på alle våre kjøkkeninnredninger.

Galleri

Strai

Besseggen kjøkken
sort og hvitt kjøkken

Foto: Sondre Steen Holvik

hvitt kjøkken
lista kjøkken
kjøkken lista lakris
sort og hvitt kjøkken
blått kjøkken
strai kjøkken silja
strai kjøkken blindleia
strai kjøkken blindleia
strai kjøkken falketind
strai kjøkken lysefjord
strai kjøkken rosendal
strai kjøkken rosendal
strai kjøkken svalbard
strai lysefjprd kjøkken
strai kjøkken
strai kjøkken
svalbard kjøkken
svalbard kjøkken
svalbard kjøkken
Vestrheim kjøkken